MERSİN / MEZİTLİ - Mezitli Belediye İlkokulu

Ock

Okulumuz öğrencilerinin yapmış olduğu eTwinning çalışmalarını Yenişehir ilçesindeki ilkokullarda sergiledi.

Ock

4/C Sınıfımızın Fen Bilimleri dersini pekiştirmek amacıyla yaparak yaşayarak öğrenmeyi desteklemek ve farklı kuruluşlardan yararlanarak öğrencilerimizin bakış açısını zenginleştirmek amacıyla yapmış olduğu etkinlik.

Ock

Rehberlik Servisimizin Okulumuz Öğretmenlerine Yönelik Siber Zorbalıkla İlgili Bilgilendirme Toplantısı

Kas

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri tarafından Bakanlık Hedefi olarak belirlenen Psikolojik Sağlamlık çalışmaları kapsamında velilerimize yönelik psikolog Mehmet Ali Vural'ın konuşmacı olarak katıldığı Ana-baba Tutumları konulu seminer zoom programı üzerinden yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Mezitli Belediye İlkokulu idareci ve öğretmenleri olarak  yaptığımız çalışmalarla e-TWİNNİNG Kalite Etiketi aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

Bu yıl; Güvenli İnternet Günü, 9 Şubat 2021 tarihinde kutlanacak ve dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca destekçisi "Daha iyi bir internet için Birlikte" güçlerini birleştirecekler. Okulumuzda internet güvenliğine önem verilmektedir.

Şbt

Yeşilay'ın 11. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması başvuruları başladı

Yeşilay ve Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen 11. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması'na başvurular başladı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri yarışmaya görsel ya da edebi eserleriyle 31 Mart'a kadar başvurabilecek.

Mezitli Belediye İlkokulu ve Ortaokulu olarak yarışmaya katılıyoruz.

MEZİTLİ BELEDİYE İLKOKULU/ORTAOKULU

Atık Kağıt Toplama Kampanyamız Başlamıştır