MERSİN / MEZİTLİ - Mezitli Belediye İlkokulu

Nis

10 Nisan Polis haftası kapsamında Toplum Destekli Polisler tarafından Mezitli Belediye İlkokulu 1-D sınıfı öğrencilerimize eğitim verildi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen "Artistik Cimnastik  Minik Erkekler -A- (Ferdi) İl Birinciliği yarışmalarında okulumuz 3-E sınıfı öğrencisi Asım Barlas KARAKILINÇ  birincilik elde ederek Şampiyon  oldu. Öğrencimizi tebrik ederken emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

Mezitli Belediye İlkokulu Müdürlüğü olarak "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" programı düzenledik.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz, ruhları şad olsun.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz...

Mrt

Mezitli Belediye İlkokulu 1-D sınıfı öğrencileri Mersin Devlet Opera ve Bale Salonunda "Bremen Mızıkacıları"adlı gösteriyi izlediler.

Mrt

Mezitli Belediye İlkokulu olarak 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 103.yıl dönümünü düzenlediğimiz bir törenle kutladık.

Törende ayrıca İstiklal Marşı'nı ezbere okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize  Okul Müdürümüz Ahmet EROĞLU ödül verdi.  Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Şbt

Mezitli Belediye İlkokulu rehberlik servisimiz tarafından 2-F sınıfı öğrencilerine yönelik "Olumlu davranış kazandırma ve işbirliğini arttırma etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

Mezitli Belediye İlkokulu rehberlik servisimiz tarafından 2.sınıf öğrencilerine İhmal,İstismar ve Hayır diyebilme etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

Mezitli Belediye İlkokulu/Ortaokulu olarak yarıyıl tatilinde yaptığımız çevre düzenleme çalışmalarımız

Ock

Mezitli Belediye İlkokulu Müdürlüğü olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem sonu karne törenini gerçekleştirdik. Törende bir konuşma yapan okul müdürümüz Ahmet EROĞLU, tüm öğrencilerin öncelikle iyice dinlenmelerini, aileleriyle birlikte kaliteli ve güzel vakit geçirmelerini istedi.

Ahmet EROĞLU ayrıca her öğrencininin kitap okumaya zaman ayırması gerektiğini söyleyerek öğrencilerin hayatta başarılı olmaları  için bol bol kitap okumalarını istedi.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Mezitli Belediye İlkokulu olarak MEB tarafından gönderilen Dönem Sonu Faaliyet Planı kapsamında okulumuzda, bilgi yarışması, yetenek paylaşım saati, hitabet, okuma saati, sosyal sorumluluk ve komedi saati etkinliklerini gerçekleştirdik.

Ara

Mezitli Belediye İlkokulu 1-E sınıfı öğretmeni Selver SÖNMEZ ve 1-E Sınıfı öğrencilerimiz "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kapsamında sınıfta kutlama programı düzenledi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ara

Mezitli Belediye İlkokulu 1/B sınıfı öğrencileri için "Okum Bayramı " etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte öğrenciler okumaya geçtikleri için madalya ile ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ederken 1/B Sınıf öğretmenimiz Remziye DURAN ve emeği geçen velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından düzenlenen "Dikkat Arttırmada Velinin Rolu" konulu seminer Psikolog Yazar Mehmet Ali VURAL ve Uzm.Psikolog Nazmiye BÜLBÜL'ün katılımı ile gerçekleşti. Dikkat nedir? Dikkat ve Teknoloji , Dikkat Nasıl Arttırılır? konuları hakkında velilelilerimize sunum yaptılar. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SN.MEHMET BADAS OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet BADAS, Mezitli Belediye İlkokulu sınıf öğretmeni Ali ÖZEN'i sınıf içerisinde ziyaret etti.

Sayın BADAS amacımız öğretmenlere dokunmak unutulmaz bir anı bırakmak ve öğrencilerinin yanında öğretmenimizi onore etmektir dedi.

Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet BADAS öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerimizle sohbet etti. İlçe Milli Eğitim Müdrümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda düzenlediğimiz 24 Kasım öğretmenler günü programız.